Kaladėlės

Ąžuolo statinių rūkymo kaladėlės

Kaip rūkyti maisto produktus ąžuolo statinių kaladėlėmis?

Norimą kaladėlių kiekį pamirkykite 120-180 minučių vandenyje, tada ištraukite ir dėkite kaladėles ant įkaitusių žarijų. Kai jos pradės rūkti, dėkite savo patiekalus į kepsninę. Skanaus!

Jei naudojate dujinį grilių: prieš kurdami grilių sudėkite mirkytas kaladėles kampe, po grotelėmis ir užkūrus palaukite kol jos pradės rūkti.

0 0 Balsavo
Įvertinimas
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Inline Feedbacks
Peržiūrėti visus komentarus
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau apie tai: Privatumo politika