Privatumo politika

Mes suvokiame ypatingą svarbą, tenkančią Jūsų asmens duomenų apsaugai, todėl renkame ir tvarkome tik tuos Jūsų duomenis, kurie reikalingi vykdant mūsų veiklą. Asmens duomenis mes tvarkome teisėtai, skaidriai ir sąžiningai, iš anksto nustatytais tikslais ir tik tokia apimtimi, kuri reikalinga tikslams pasiekti. Tvarkydami asmens duomenis, siekiame, kad jie būtų tikslūs, saugūs, konfidencialūs, tinkamai laikomi ir saugomi. Jei pageidaujate, kad nebenaudotume Jūsų duomenų parašykite mums info@cookinwood.lt .

1. Bendrosios nuostatos

1.1. Ši Privatumo politika (toliau – Politika) reglamentuoja pagrindinius principus ir tvarką, kuria remdamasis IĮ „Technija“ (toliau – Pardavėjas/Paslaugos tiekėjas) tvarko elektroninėje parduotuvėje www.cookinwood.lt (toliau  elektroninė parduotuvė) Pirkėjų/Paslaugos gavėjų asmens duomenis.

1.2. Pirkėjų/Paslaugos gavėjų asmeninių duomenų tvarkymą nustato šios sąlygos, LR Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai, reglamentuojantys tokių duomenų rinkimą.

1.3. Pardavėjas/Paslaugos tiekėjas įsipareigoja parduoti paslaugas fiziniams ar juridiniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Pirkėjai/Paslaugos gavėjai, neturintys 18 metų, gali pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.

2. Registracijos pateikimo taisyklės

2.1. Pirkėjas/Paslaugos gavėjas registracijos formoje turi pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Pirkėjas/Paslaugos gavėjas pateikia netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, Pardavėjas/Paslaugos tiekėjas turi teisę anuliuoti registraciją ir ištrinti duomenis arba apriboti Pirkėjo/Paslaugos gavėjo galimybes naudotis elektroninė parduotuvė.

2.2. Pardavėjas/Paslaugos tiekėjas pripažįsta ir gerbia kiekvieno fizinio ar juridinio asmens, apsilankiusio elektroninėje parduotuvėje, teisę į privatumą. Pardavėjas/Paslaugos tiekėjas renka ir panaudoja fizinio ar juridinio asmens duomenis (vardą, pavardę, adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą ir kitą elektroninės parduotuvės registracijos formoje nurodytą informaciją) tam, kad:

    • tinkamai įvykdyti prekių ar paslaugų užsakymus;
    • išspręsti problemas susijusias su prekių ar paslaugų kokybe;
    • vykdytų lojalumo programą;
    • įvykdytų kitus sutartinius įsipareigojimus.

2.3. Pirkėjo/Paslaugos gavėjo asmens duomenys yra tvarkomi saugiomis priemonėmis (SSL sertifikatas), kurios apsaugo šiuos duomenis nuo neteisėto sunaikinimo, atskleidimo ar kitų neteisėtų veiksmų.

2.4. Informaciją susijusią su Pirkėjo/Paslaugos gavėjo įsigytomis prekėmis ar paslaugomis Pardavėjas/Paslaugos tiekėjas gali naudoti statistiniais tikslais. Toks statistinių duomenų rinkimas neleidžia tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Pirkėjo/Paslaugos gavėjo asmens tapatybės. Pardavėjas/Paslaugos tiekėjas pasilieka sau teisę statistinius duomenis perduoti trečiai šaliai.

3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

3.1. Pardavėjas/Paslaugos tiekėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti.

3.2. Pardavėjas/Paslaugos tiekėjas neturi teisės perduoti Pirkėjo/Paslaugos gavėjo asmens duomenų trečiosioms šalims, negavę Pirkėjo/Paslaugos gavėjo atskiro sutikimo, išskyrus LR įstatymų nustatyta tvarka.

4. Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas

4.1. Pirkėjas/Paslaugos gavėjas turi teisę keisti ir atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją.

4.2. Pardavėjas/Paslaugos tiekėjas turi turėti naujausią su Pirkėju/Paslaugos gavėju susijusią informaciją, reikalingą savalaikiam ir kokybiškam užsakymų įvykdymui.

5. Informacijos ar pretenzijos perdavimas

5.1.Visi pranešimai, susiję su asmens duomenų tvarkymu, yra pateikiami elektroniniu paštu info@cookinwood.lt arba paštu: Taikos pr. 24-440 LT-91222, Klaipėda, Lietuva.

5.2. Atsakymas Pirkėjui/Paslaugos gavėjui pateikiamas tokia forma, kokia Pardavėjas/Paslaugos tiekėjas gavo pranešimą ar pretenziją. Atsakymas į pretenziją Pirkėjui/Paslaugos gavėjui pateikiamas per 10 darbo dienų nuo pretenzijos gavimo dienos.

6. Asmens duomenų tvarkymas

6.1. Patvirtindamas registracijos formą, Pirkėjas/Paslaugos gavėjas sutinka, kad asmens duomenys,  savanoriškai pateikti registracijos formoje, būtų tvarkomi remiantis šiomis taisyklėmis.

7. Taisyklių keitimas

7.1. Pardavėjas/Paslaugos tiekėjas turi teisę vienašališkai pakeisti Privatumo sąlygas. Apie pakeitimus Pardavėjas/Paslaugos tiekėjas praneša elektroninėje parduotuvėje.

7.2. Jei Pirkėjas/Paslaugos gavėjas po šių sąlygų pasikeitimų naudojasi elektroninės parduotuvės teikiamomis paslaugomis, Pardavėjas/Paslaugos tiekėjas laiko, kad Pirkėjas/Paslaugos gavėjas sutiko su sąlygų pakeitimu.

8. Baigiamosios nuostatos

8.1.Visi šalių nesutarimai, dėl šių taisyklių vykdymo, yra sprendžiami derybų keliu. Nepavykus susitarti, nesutarimai yra sprendžiami LR įstatymų nustatyta tvarka.

9. Kas yra slapukai (angl. cookies)?

Slapukai – tai mažos apimties tekstiniai failai, kurie įkeliami į Jūsų kompiuterį ar mobilųjį telefoną, kai apsilankote svetainėje. Po kiekvieno vėlesnio apsilankymo šie failai grąžinami į svetainę, kuri juos atpažįsta.
Slapukai veikia kaip konkretaus pagrindinio puslapio atmintis. Kai lankotės svetainėje dar kartą, ji leidžia atpažinti Jus ir atnaujina Jūsų nustatymus, taip padarydama naršymą svetainėje patogesnį vartotojui. Daugiau informacijos apie slapukų failus, kaip valdyti juos ir pašalinti, surasite tinklapyje – www.aboutcookies.org.

10.  Kaip mes naudojame slapukus?

Tinklapis naudoja slapukus tam, kad prisimintų:
ar vartotojas buvo informuotas apie slapukų failų naudojimą;
informaciją apie apsilankymą tinklapyje;

ar vartotojas yra prisijungęs;
prekes įdėtas į krepšelį.

11. Google Analytics

Tinklapyje yra „Google Analytics“ programos slapukai, sukurti „Google Inc“. Jie naudojami siekiant pagerinti turinio kokybę ir prisitaikymą prie vartotojo poreikių. Detalesnę informaciją apie „Google Analytics“ sąlygas galima rasti http://www.google.com/analytics/terms/us .html tinklapyje.
Jeigu Jūs nenorite, kad informacija apie Jūsų veiksmus tinklapyje būtų pasiekiama „Google Analytics“, aktyvuokite Google Analytics Opt-out Browser Add-on plėtinį:
https://support.google.com/analytics/answer/181881
Pastarasis blokatorius informuoja Google Analytics JavaScript (ga.js), kad duomenų apie apsilankymą nereikia perduoti į „Google Analytics“.

12. Kaip išjungti slapukus?

Jus galite slapukus išjungti arba pašalinti. Detalesnę informaciją, kaip tai padaryti, Jūs galite surasti: aboutcookies.org. Galite ištrinti visus slapukų failus arba kompiuteryje esančią naršyklę nustatyti taip, kad nebūtų išsaugojami slapukų failai. Tokiu atveju Jums kiekvieną kartą reikės rankiniu būdu pakoreguoti tinklapio nustatymus, taip pat kai kurios paslaugos ar puslapio funkcijos gali neveikti.

13. Kaip ištrinti prisijungimo duomenis ir visą saugomą informaciją?

Jei norite pašalinti visą saugomą informaciją ir prisijungimo duomenis apie save mūsų tinklapyje, parašykite į info@cookinwood.lt arba užpildykite formą https://cookinwood.lt/kontaktai