Kaip rūkyti maisto produktus drožlių briketais?
Rūkymo drožlių briketus pamirkykite vandenyje 30-90 minučių, kad drožlės įsigertų vandens arba iškart dėkite ant įkaitusių anglių. Vienas drožlių briketas dega nuo 1 iki 4 valandų. Išmirkytas briketas smilksta ilgiau, tačiau užpylus vandeniu briketas greitai praranda savo formą, drožlės atsiskiria nuo briketo.
Cook in Wood patentuotų technologijų dėka, skonis ir aromatas pasidaro intensyvesnis ir išsilaiko ilgiau. Gamyboje nenaudojami skonio stiprikliai, rišikliai ar dažikliai. Tai 100% natūralūs rūkymo briketai, skirti BBQ kavinėms, restoranams ar Jūsų didesnei šventei.
Galima naudoti tiek dujinėse, tiek anglies kepsninėse.
Dirbdami tiesiogiai su vyndariais ir stipriųjų gėrimų gamintojais iš viso pasaulio, siūlome pasimėgauti unikaliais skoniais ir aromatais: Raudono vyno, Balto saldaus vyno, Brendžio ir Viskio.

Labai skanus aromatas gaunasi, tik jeigu mirkyti, tai per keliolika minučių išsipučia ir pabyra į drožles. sausas patogiau, o ir laikosi nemažiau pusantros valados.