Drožlės

Kaip rūkyti maisto produktus ąžuolo statinių drožlėmis?

Norimą drožlių kiekį pamirkykite 30-60 minučių vandenyje, tada ištraukite ir dėkite drožles į rūkymo dėžutę, aliuminio padėklą ar suvyniokite į aliuminio foliją. Jei naudojate aliuminio padėklą ar foliją, nepamirškite pribadyti skilučių. Taip paruoštas drožles dėkite ant įkaitusių žarijų arba jei Jūsų kepsninė turi – į rūkymo skyrių. Kai drožlės pradės rūkti, dėkite savo patiekalus į kepsninę. Skanaus!

Jei naudojate dujinį grilių: dėkite mirkytas drožles į rūkymo skyrių, o jei jo nėra prieš kurdami grilių sudėkite drožles kampe, po grotelėmis ir užkūrus palaukite kol jos pradės rūkti.

5 3 Balsavo
Įvertinimas
guest
0 Komentarai
Inline Feedbacks
Peržiūrėti visus komentarus
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau apie tai: Privatumo politika