Kaip rūkyti maisto produktus drožlėmis indeliuose?
Atplėškite rūkymo drožlių indelį ir užpilkite vandeniu. Palaikyte rūkinimo drožles 20-30 minučių, kad drožlės įsigertų vandens. Tada nupilkite vandenį ir indelį su drožlėmis dėkite ant įkaitusių anglių arba į orkaitę. Drėgnos drožlės ilgiau smilksta ir ruošiamas maistas įgauna intensyvesnį skonį ir aromatą.
Patentuotų technologijų dėka, skonis ir aromatas pasidaro intensyvesnis ir išsilaiko ilgiau.
Gamyboje nenaudojami skonio stiprikliai, rišikliai ar dažikliai. Viskas 100 procentų naturalu.
Galima naudoti tiek dujinėse, tiek anglies kepsninėse taip pat savo mėgiamus patiekalus galėsite rūkyti įprastoje namų orkaitėje.
Dirbdami tiesiogiai su vyndariais ir stipriųjų gėrimų gamintojais iš viso pasaulio, siūlome pasimėgauti unikaliais skoniais ir aromatais: Brendžio, Viskio, Raudono vyno.
Puikus paruoštukas 🙂 skanūs aromatai, skardinę galima naudoti vėl ir vėl papildant drožlėmis. mėsa įgauna nuostabų skonį. Rekomenduoju.